איך לא לגמגם – האם זה אפשרי בכלל

ELEMENT-01

במאמר הזה נקבל תשובה האם זה אפשרי בכלל להבין איך לא לגמגם, ובמידה שזה לא אפשרי, מהם הפתרונות שיאפשרו להגיע לשינוי תודעתי שונה ולהתמודד עם הגמגום בצורה חופשית יותר.

במאמר הזה נקבל תשובה האם זה אפשרי בכלל להבין איך לא לגמגם, ובמידה שזה לא אפשרי, מהם הפתרונות שיאפשרו להגיע לשינוי תודעתי שונה ולהתמודד עם הגמגום בצורה חופשית יותר.

השלב הרביעי שעוזר להבין איך לא לגמגם במצבים שונים בחיי היום יום, מבוסס על הטמעה, תכנות תת המודע מחדש, שינוי הרגלים

איך לא לגמגם במצבים שונים? לגמגום יש שורשים עמוקים בתת המודע שלנו. כדי להצליח לשנות את הדפוס הזה, נדרש מאיתנו להכיר שיטה המבוססת על הטמעה נכונה, תכנות מחדש של תת המודע ושינוי הרגלים. כשאנחנו משנים את הדרך בה אנו חווים את עצמנו, הדיבור הופך זורם וטבעי יותר. השינוי מתחיל בראש שלנו בלבד, בהתנהלות היומיומית וביצירת דפוסים חדשים שמאפשרים לדבר בביטחון.

הטמעה בחיי יום יום
כדי שהשינוי יהיה יעיל ואפקטיבי, יש ליישם הטמעה הדרגתית של הרגלים חדשים בתוכנו. שיטה מוכחת לכך היא החשיפה המדורגת, שמאפשרת להתמודד עם פחדים בצורה מבוקרת.

קיימים מספר שיטות להתמודדות עם גמגום ודפוסי תקשורת מאתגרים.
אחת מהמוכרות היא שיטת החשיפה המדורגת, המבוססת על הרעיון של התמודדות הדרגתית עם מקורות הפחד. בגישה זו, האדם מתמודד עם סיטואציות שמפחידות אותו באופן מבוקר על ידו, תוך חיזוק תחושת הביטחון העצמי.

כדי שתהליך ההטמעה יהיה אפקטיבי, יש להבטיח שהוא יתבצע באופן הדרגתי וללא מאמץ מכני. תרגול יומיומי של דיבור מבוקר בסביבה בטוחה, יחד עם תכנות תת-המודע מחדש, מסייע בשינוי הדפוסים הישנים ויוצר ביטחון עצמי אמיתי בדיבור. אז איך לא לגמגם? על ידי תרגול עקבי ושימוש בכלים הנכונים, ניתן לשחרר את הדיבור בהדרגתיות, להפחית את הפחדים, ולפתח תחושת חופש וביטחון בכל סיטואציה.

זמן וסוג המשימות בתהליך:
הטמעה נכונה אינה גוזלת רב או מכבידה על האדם מבחינה נפשית. יש להתאים את רמת הקושי של המשימות, כך שניתן יהיה לבצע אותן ויתנו לאדם תחושת הישג כל זאת מבלי לגרום לו להרגיש מאוים. המשימות של האדם הן רק בינו לבין עצמו, ולא כוללות אנשים אחרים, הסיבה לכך שהשינוי האמיתי צריך להגיע מבפנים מתוכנו אחרת זה פשוט לא יעבוד, מתוך ההבנה הזאת אחרי שינוי הפנים יבוא גם שינוי חיצוני ונוכל להתמודד עם אנשים אחרים.

הגישה הזו מאפשרת לאדם להתגבר על החסמים שלו בהדרגתיות, תוך כדי יצירת ביטחון עצמי אמיתי. המטרה היא לבנות שינוי פנימי שיגרום לו להיות חופשי יותר, ולא להימנע מסיטואציות שונות שנובעות מתקיעויות במהלך הדיבור.

תרגול עקבי ושימוש נכון בכלים מתאימים מאפשרים לשחרר את הדיבור בהדרגתיות, להפחית את החשש ולהרגיש חופשיים יותר בכל סיטואציה. אז איך לא לגמגם? על ידי יצירת מצבים שמחזקים את הביטחון העצמי, תרגול בסביבה בטוחה, ושינוי דפוסים תת-מודעים שמאפשרים לך להביע את עצמך בחופשיות וללא חסמים.

תכנות תת-המודע מחדש

כולם מכירים את נושא המנטרות נכון? אבל מי שיישם אותן בפועל רואה שהן לא עובדות מדוע?
מנטרות חיוביות הן כלי שימושי להתפתחות אישית, לרוב הן אינן יעילות בפני עצמן. תת-המודע לא תמיד מקבל שינויים שמוכתבים בכוח. לכן, יש לשלב טכניקות עומק כמו ויזואליזציה ודמיון מודרך, המאפשרים לתודעה לקלוט את המסר ברמה רגשית עמוקה ובנוסף צריך לדעת בדיוק איך לנסח את המנטרה בצורה נכונה על מנת שלא תהיה התנגשות בין המודע לתת המודע.

יצירת רשת נוירונית חדשה

שינוי תת-מודע מתרחש כשנבנים נתיבים נוירולוגיים חדשים שמחליפים דפוסים ישנים. זהו תהליך שבאמצעותו המוח לומד להגיב אחרת למצבים מסוימים, ובכך מאפשר שחרור מפחדים וחיזוק הביטחון בדיבור.

איך לא לגמגם? הדרך לשינוי מתחילה בגישה ישירה אל תת-המודע, שבו מאוחסנים כל ההרגלים והרגשות שלנו. באמצעות מדיטציה מכוונת ותרגילי דמיון מודרך, ניתן להחליף אמונות מגבילות בביטחון טבעי בדיבור שלנו.

איך לא לגמגם על ידי תכנות מחדש של תת-המודע ושינוי דפוסי החשיבה הקשורים לדיבור. במקום לנסות לשלוט בדיבור בכוח, יש לעבוד על שחרור מחסומים רגשיים, שינוי הרגלים ישנים ויצירת ביטחון עצמי אמיתי.

שינוי הרגלים – כיצד ניתן לקצר את התהליך באמצעות תת-המודע?

למרות האמונה הרווחת כי ניתן לרכוש הרגל חדש תוך 21 ימים, מחקר שנערך על ידי קבוצת חוקרים בראשות פליפה לאלי הראה כי תהליך שינוי הרגלים לוקח בין חודש וחצי לבין שמונה חודשים. פרק הזמן הדרוש משתנה בהתאם לעד כמה ההרגל שלנו מורכב, לרמת המחויבות של האדם ולתהליכים פסיכולוגיים שונים המשפיעים על המוח.

דרכי קיצור להטמעה מהירה – תכנות תת-המודע

למזלנו, יש דרכים לזרז את תהליך שינוי ההרגלים מבלי להמתין חודשים רבים. אחת השיטות היעילות לכך היא הטמעה דרך תת-המודע, אשר מאפשרת יצירת נתיבים נוירולוגיים חדשים במהירות גבוהה יותר מהרגיל.

איך זה עובד?
כאשר אנו חוזרים על פעולה מסוימת בדרך מיוחדת, נוצרות רשתות נוירוניות חדשות במוחנו. ככל שהפעולה מבוצעת באופן תדיר יותר, כך הקשרים העצביים הללו מתחזקים, וההרגל נטמע בצורה עמוקה יותר. 

איך לא לגמגם? במקום להסתמך רק על כוח רצון, עבודה ישירה עם תת-המודע מאפשרת לקצר את תהליך השינוי ולהטמיע הרגלים חיוביים בצורה טבעית. השינוי מתרחש מבפנים החוצה – תכנות נכון של תת-המודע יוצר ביטחון בדיבור ומונע הימנעות חברתית.

שחרור מגמגום אינו מתרחש בן לילה, אך באמצעות הטמעה נכונה, תכנות תת-המודע מחדש ושינוי הרגלים, ניתן להגיע לדיבור חופשי, בטוח וטבעי. הדרך לשחרור טמונה בהרגלים שאנו יוצרים, בתודעה שאנו מתכנתים ובאמונה שאנו מחזקים וזה בדיוק מסביר איך לא לגמגם

דוגמא לאפקטיביות השיטה בתמונה

אנשים שואלים אותי איך להפסיק לגמגם - בדרך כלל אין להם שגרה שעוזרת ואז אני מגלה ללקוחות האלה את שגרת ההצלחה שמתכנתת מחדש את תת המודע ומשנה הרגלים

איך להפסיק לגמגם? רבים שואלים אותי זאת, ומהר מאוד אני מגלה כי לרובם אין שגרה מסודרת שעוזרת להם לתכנת מחדש את המוח. רוב האנשים שמתמודדים עם גמגום חווים תקיעות רגשית והתנהגותית, שנובעים מדפוסים שהשתרשו עמוק בתת-המודע.

כדי לפרוץ את הדפוסים הללו, יש צורך בשגרת הצלחה – מערכת עבודה מסודרת ומדויקת, המאפשרת שינוי הרגלים ותכנות מחדש של הדיבור.

כדי ליצור שינוי אמיתי ולדבר בחופשיות וביטחון צריך להשתמש בארבעה שלבים עיקריים:

א. זיהוי והסרת חסמים פנימיים
לפני שניתן לשנות את הדיבור, יש צורך להבין מהם המחסומים והאמונות שמובילים לגמגום. לעיתים קרובות מדובר באמונות שגויות כגון “אני תמיד אשאר מגמגם”, “זה משהו נוירולוגי בלתי פתיר”, או “אני לא יכול לדבר בביטחון”עבודה עם טכניקות מתקדמות לתכנות תת-המודע מסייעת לפרק את האמונות האלו ולבנות במקומן ביטחון עצמי אמיתי.

ב. יצירת רשת נוירונית חדשה
איך להפסיק לגמגם? יש לחווט מחדש את המוח כך שהוא יגיב בצורה שונה לסיטואציות שעד כה עוררו גמגום. באמצעות דמיון מודרך, כניסה לתת-המודע ושינוי רגשי עמוק, ניתן לבנות מסלולים נוירולוגיים חדשים, אשר יאפשרו דיבור חלק וטבעי יותר ללא מאמץ.

ג. יצירת סביבה תומכת – מבלי להילחץ משיטות מכניות שלא באמת מסייעות
אנשים רבים מנסים לתרגל טכניקות כמו נשימות עמוקות או האטת קצב הדיבור, אך בפועל זה מרגיש להם מכני ולא טבעי. כדי ליצור שינוי אמיתי, חשוב לתרגל את הדיבור בסביבה טבעית, ולהתמקד בפיתוח תחושת חופש פנימית במקום מאמץ חיצוני.

ד. שילוב הרגלים חדשים והטמעתם בתת-המודע
למרות שלוקח זמן לרכוש הרגלים חדשים, ניתן להאיץ את התהליך דרך דרכי קיצור המבוססות על תכנות תת-מודע. במקום להתאמץ בכוח ולנסות לשלוט בדיבור, אנו מחליפים את תגובת הפחד בתגובה טבעית של ביטחון ושחרור. תרגול עקבי של שגרת הצלחה מאפשר לדבר בביטחון מלא גם מול קהל גדול.

תרגול עקבי ושימוש נכון בכלים מתאימים מאפשרים לשחרר את הדיבור בהדרגתיות, להפחית את החשש ולהרגיש חופשיים יותר בכל סיטואציה. לאחר יישום של כל זה בפועל, זה בדיוק מסביר איך להפסיק לגמגם.

האמת שלא סיפרו לך על גמגום מולד - ולמה יש לך יותר כוח ממה שחשבת (רמז: זה קשור למחשבות שאתה חושב עוד לפני שאתה מדבר)

גמגום מולד – אנשים רבים מאמינים כי גמגום מולד הוא בעיה שאינה ניתנת לשינוי, אך האמת היא שהמדע והניסיון מוכיחים תמונה שונה לגמרי. בעוד שלחלק קטן מהאוכלוסייה יש רכיב גנטי מסוים שעשוי להשפיע על דפוסי הדיבור, הגורם המשמעותי ביותר לגמגום אינו ביולוגי בלבד, אלא קשור ישירות למחשבות ולתגובות רגשיות לסיטואציות שונות

הדבר המעניין הוא שלפני שהתחלת לגמגם, דיברת כמו שצריך נכון?.
אימי אמרה לי שאני התחלתי לדבר שוטף כבר מגיל שנה ורק בגיל 2.7 התחלתי לגמגם.
בעקבות מה התחלתי? הסיבה פחות רלוונטית אבל זה בדיוק מראה את מה שציינתי לפני כן, שלפני שהתחלנו לגמגם דיברנו שוטף.

באותו אופן לקוחות כשמגיעים אליי, מתברר שהתחילו לגמגם בגילאים מגוונים כגון: שבע, חמש עשרה, עשרים ואפילו בגיל 50 ומעלה, הם טוענים שביום אחד הם התחילו לגמגם ללא כל סיבה שידועה להם וכמובן שזה לא קשור לעניין של גמגום מולד.

אז למה בעצם אתה מגמגם – ואיך זה קשור למחשבות שלך?
בכל פעם שאתה בא לדבר, מתרחש תהליך פנימי עמוק בתוכך.

לפני שהמילים “יוצאות החוצה”, תת-המודע שלך מעבד את הסיטואציה, משווה אותה לחוויות עבר, ומחליט איך עליך להגיב. אם במקרים קודמים חווית לחץ, מבוכה או תחושת כישלון, המוח שלך עלול ליצור תגובת הימנעות אוטומטית, שמובילה לתקיעות ולחוסר זרימה בדיבור. תהליך זה מתבסס על חוויות נרכשות ולא על תכונה מולדת, ולכן אין קשר לציין גמגום מולד

הבעיה היא לא רק הפחד ממה יגידו אחרים, אלא מה שאתה חושב שהם יחשבו עליך.
המוח שלך יוצר דיאלוג פנימי מתמשך, שיכול לכלול מחשבות כמו:
א.  “מה אם אני אתקע עכשיו?”
ב.  “מה הם יחשבו עליי?”
ג. “אני חייב לשלוט במילים שלי!”

מחשבות אלו מגבירות את הלחץ, וגורמות לך לנסות לשלוט בדיבור בצורה מכנית, מה שרק מחמיר את הגמגום עצמו.

המפתח לשחרור מגמגום – שליטה במחשבות עוד לפני שהן משפיעות עליך. כדי לדבר בחופשיות וביטחון עליך להקדים את המחשבות השליליות שלך וליצור דפוסים חדשים בתת-המודע. הדרך לעשות זאת היא תהליך הדרגתי של תכנות מחדש, שבו תתחיל לשנות את האופן שבו אתה מגיב למצבים שמעוררים אצלך גמגום.

גמגום אינו תוצאה של בעיה טכנית בדיבור, אלא תגובה נלמדת שניתן לשנות. באמצעות עבודה נכונה עם תת-המודע, תוכל להיפטר מדפוסים ישנים, לפתח ביטחון עצמי ולדבר בחופשיות, מבלי שהמוח שלך יכשיל אותך עם מחשבות שליליות. לכן, אין שום קשר בין גמגום נרכש לבין גמגום מולד.

איך לא לגמגם? על ידי שינוי התגובה האוטומטית של המוח לסיטואציות דיבור, יצירת רשתות נוירולוגיות חדשות בתת-המודע, ופיתוח תחושת ביטחון וזרימה טבעית בשיחה, ללא צורך בשליטה מכנית בדיבור. מאחר שהגמגום נובע מתהליכים רגשיים ותת-מודעים, ולא מפגם פיזי בלתי הפיך, ניתן לשנות אותו – ולכן אין משמעות לקיומו של גמגום מולד.

סיפור הצלחה של רועי ששינה לגמרי את הגישה והתפישה שלו וזה גרם לו אפילו להבין איך לא לגמגם

איך לא לגמגם? אם תשאלו את רועי (שם בדוי) או רבים אחרים שחוו קשיים עם הצורה בה הם דיברו, הם יספרו לכם שלאחר התהליך התפישה העצמית שלהם השתנתה מקצה לקצה.

גם רועי, וגם אלו שעברו את התהליך, חוו לפני כן, קשיים בהתמודדות עם הדיבור בחיי היומיום. גמגום היה חלק בלתי נפרד מחייהם והרגישו שהדבר מגביל אותם בתחומים רבים – מהזמנת אוכל בטלפון ועד לשיחות יומיומיות עם אנשים מחוץ למעגל הקרוב שלהם. אך בתוך מספר שבועות של עבודה ממוקדת על תת-המודע ושינוי הרגלים, החל להיות שינוי משמעותי.

רועי באופן ספציפי כתב לי ביום אחד את הווצאפ הבא:

“היי עדי , סיימתי את שיעור 3 שבוע 1 בהצלחה . רציתי לשתף אותך ולהגיד לך שהשבוע עברתי משוכה משמעותית שבאמת היה לי מחסום מלעשות את זה וזה היה להזמין אוכל בטלפון. אני הצלחתי לעשות את זה בכמעט בלי לגמגם ולהגיד הכל שוטף , אני דיברתי בביטחון וזה היה כל כך כיף , תחושת סיפוק ענקית והייתי מאוד שמח ! רציתי גם לשתף אותך שבזמן האחרון אני מרגיש יותר נוח לדבר עם אנשים שהם לא ביומיום בסביבה שלי . עדיין לא 100% , אבל עובד קשה כדי להגיע לשם ואני מרגיש שאני בדרך נכונה להבין איך לא לגמגם, מסתכל רק על ההתקדמות שלי בלבד ! ובאמת באמת תודה לך זה הכל בזכותך ובזכות הקורס המדהים הזה , זה באמת מעורר בי השראה .”

רועי, כמו רבים אחרים, גילה שהשינוי מתחיל מבפנים – כשהוא הפסיק להיאבק בגמגום והתחיל לעבוד נכון עם תת-המודע, הדיבור הפך לטבעי ובטוח. תרגול עקבי, שינוי הרגלים, וחיזוק הביטחון העצמי הובילו אותו לפריצת דרך משמעותית. כך בדיוק אפשר להבין איך לא לגמגם.

רוצה לדבר בחופשיות וביטחון גם עם גמגום מלידה? צפה בוובינר החינמי שלנו וגלה איך אחרים עשו זאת

גמגום מלידה? אם יש לך גמגום מלידה או קשיים בדיבור, חשוב שתדע שאתה יכול לשנות את זה!

בהדרכה החינמית, תגלה מה באמת גורם לגמגום, איך ניתן לשבור את המחסומים שמגבילים אותך, ותשמע עדויות של אנשים שכבר עשו את השינוי.

בהדרכה אני מראה דוגמאות של אנשים שהיה להם גמגום מלידה ואז הם התחילו לעבוד עם תת-המודע שלהם ולא רק עם הדיבור עצמו.
אני מסביר איך חלקם ניסו כל טיפול אפשרי ולא הצליחו עד שהתמקדו בשינוי הערכה העצמית שלהם ובתכנות מחדש של תת-המודע, וכיצד בעקבות זאת הם עברו מתקיעות מוחלטת לשטף מלא בדיבור​.

אני מביא דוגמאות של אנשים שפחדו לדבר אפילו מול אדם אחד, וכיום הם מציגים מול עשרות ומאות אנשים בביטחון מלא, בזכות ההבנה שהגמגום אינו רק בעיה טכנית, אלא עניין של תהליכים פנימיים עמוקים.
במהלך ההדרכה, אני מציג איך אנשים שהתקשו לדבר בסביבה הקרובה שלהם הצליחו לדבר חופשי וללא מאמץ, גם מול אנשים שהם לא מכירים.

לבסוף, אני מדגים איך כל אחד יכול לעבור את אותו תהליך ולהגיע למצב שבו הדיבור זורם באופן טבעי, ללא צורך בטכניקות מכניות וללא הימנעויות גם אם הוגדר להם גמגום מלידה.

בעקבות ההדרכה:

א. נבין סוף סוף את הסיבה האמיתית לגמגום שלך – למה הוא מתרחש, ואיך תת-המודע שלך משחק תפקיד מרכזי בכך​.

ב. תגלה איך ניתן לדבר בחופשיות בלי “טכניקות מכניות” – לא עוד ניסיונות לשלוט בדיבור בכוח, אלא עבודה ישירה עם תת-המודע כדי לשחרר את התקיעות​.

ג. תראה אנשים שהיו במצב שלך – והיום מדברים חופשי – הם חשבו שהם יישארו עם גמגום לכל החיים, אבל גילו שעם הכלים הנכונים, אפשר לשנות את זה​.

ד. תקבל שיטה מובנית שתלווה אותך בתהליך השינוי – לא עוד “תיקונים זמניים”, אלא שיטה מסודרת להפסיק לגמגם ולהתחיל לדבר בביטחון​.

הנה מתוך ההדרכה 3 עדויות שכאלו שעברו את התהליך שעשו כל מה שיכלו לפני והיו במגוון טיפולים ושום דבר לא הועיל:

 

1.  יצחק(בן 63) – “הגעתי לעדי,אחרי שחיפשתי טיפול שורשי לקשיי דיבור. אצל עדי מצאתי שלא מטפלים באיך אני מדבר אלא בגורמים במתח, בהערכה עצמית איך אני מרגיש כלפי עצמי מול אחרים היום אני מרגיש חופשי לדבר,לספר, להציג את עצמי מול אחרים בלי שום חשש, בלי לחשוב מה יגידו עליי, מה יחשבו עליי”

2. שימי (בן 28) – “לפני התהליך לא עבדתי, לא האמנתי בעצמי, הביטחון העצמי שלי היה נמוך, פחדתי מה יחשבו עליי ודיברתי פחות בשטף מעכשיו,  אחרי התהליך הכל השתנה, מצאתי עבודה, לא אכפת לי מה חושבים עליי, הביטחון העצמי, האמונה העצמית והערך העצמי שלי עלו בצורה גבוהה מאוד ולמדתי להתמודד עם פחדים, חרדות ולחצים בלי קשר לדיבור בנוסף התחלתי לעשות דברים ששנים נמנעתי לעשות אותם”

3. אישה בת 40+ – “לפני התהליך הייתי חסרת ביטחון, כלואה בתוך עצמו מלהביע את דעתי מהחשש שאגמגם. הרצתי בראש תסריט שאני מסמיקה והמילים לא יוצאות לי מפה. ואם כבר החלטתי שאני מוציאה אז יהיה בגמגום שלעולם לא יגמר.

הייתי חסרת ביטחון, לא משתתפת בשום ישיבות, או מפגשים, בקיצור תחושה נוראית. הרגשתי, שהגמגום וחוסר הביטחון שלט עליי וזה ממש ניהל אותי לאורך שנים עד שפגשתי את עדי והכל השתנה. החוויה שעברתי אין דברים כאלו. כל כלי ועבודה שיישמתי הרגשתי שינוי בתחושה, בגוף, אנשים ראו עליי סוג של אור, ביטחון ועוצמה. לאחר התהליך וואו אין מילים פשוט נס! משתתפת בשיחות, מביעה את דעתי! בקושי מגמגמת. מרגישה שמחה פנימית עמוקה. מרגישה מאוד נוכחת במפגשים, לא בורחת, נשארת, שואלת ומתעניינת

אז הנה, הטופס של ההדרכה מחכה לך! 
בתוך ההדרכה תוכל לגלות כיצד אנשים ששנים האמינו שהם תקועים עם גמגום הצליחו להשתחרר ולדבר בחופשיות, להבין את הקשרים בין תת-המודע לדיבור, ולראות בזמן אמת איך שינוי חשיבה מוביל לשינוי בשטף הדיבור.

זה הזמן ללמוד את השיטה שעובדת, להבין מה באמת מעכב אותך, ואיך ניתן להשתחרר מהתקיעות אחת ולתמיד, כי בסופו של דבר, זה לא קשור כלל לעניין של גמגום מלידה.

לגמגום אין שליטה אבסולוטית עליך – הוא תוצאה של הרגלים, חוויות עבר, ודפוסי חשיבה שהשתרשו בתת-המודע שלך. כפי שניתן לראות, שינוי אמיתי לא מתרחש דרך כוח רצון בלבד או באמצעות טכניקות שטחיות, אלא דרך עבודה עמוקה על תכנות מחדש של תת-המודע, שינוי הרגלים, ויצירת ביטחון פנימי אמיתי. השיטה כוללת זיהוי מחסומים פנימיים, יצירת רשת נוירונית חדשה, והתמודדות הדרגתית עם סיטואציות שמעוררות פחד, תוך שימוש בהטמעה נכונה שמאפשרת לפתח דיבור זורם, טבעי ובטוח


אנשים שכבר עברו את התהליך הוכיחו שוב ושוב כי ניתן להשתחרר מהגמגום, ללא קשר לגיל או למשך הזמן שבו הוא ליווה אותם. כאשר משנים את הגישה, מתכנתים מחדש את תת-המודע ומפסיקים לפחד מהדיבור, הדיבור הופך לטבעי וזורם. כך נבנית הדרך האמיתית להבנה של איך לא לגמגם.

תלחצו על הכפתור לקבל את ההדרכה באופן מיידי וללא עלות "פורצים את מחסום הדיבור ב-90 יום"

ליצירת קשר
באנר לבלוג
אתר קורסים מתקדם מבית
 
סקולילנד

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

התחברות לאתר